Konferens på Öland

På vackra Öland finns det möjligheter att anordna konferenser. Trots att många förknippar ön med sommaren är detta är en perfekt destination för såväl kalla som varma månader.

Strand Hotell

Strand Hotell i Borgholm har en välutrustad konferensanläggning med allt du kan tänkas behöva för att ordna en smidig konferens. Här kan deltagare slappna av och njuta av Ölands charm och kultur. Hotellet skräddarsyr konferenspaket som passar för just det du behöver.

Det finns åtta konferenslokaler att välj mellan, samt elva mindre grupprum. Totalt 300 personer kan tas emot för konferens. Hotellet arrangerar allt från endagskonferenser till längre sådana.

De aktiviteter som erbjuds är bland annat Virtual Reality och tennis till 5-kamp, 10-kamp, Code Break och Fångarna på Borgholms Slott. Dessutom finns lådbilsrally, Mordgåtan, kubb och golftävling. Just aktiviteterna får Strand Hotell att sticka ut.

Hotell Skansen

Hotell Skansen på Öland har fina hotellrum och stora konferenslokaler för dig och din grupp. Hotellet ligger nära Kalmar så det är en snabb och enkel resväg. Här finns avkoppling, spa och upplevelser.

Det erbjuds såväl dagkonferenser som konferenser med övernattning. Det finns fem olika konferenslokaler av olika storlekar att välja mellan. De minsta tar upp till 18 personer medan den största rymmer 250 personer. Det finns dessutom grupprum och fina allmänytor att utnyttja.

Lokalerna är utrustade med allt som behövs, inklusive wifi. Hotellet har även spa, pool och whiskykällare. Dessutom anordnar de aktiviteter såsom äventyrsgolf, lagbyggande mobilspel, Escape Room, Virtual Reality, flygsimulator, lådbilsbygge med race, 5-kamp, fäktningsturnering och annat kul.