Konferens i Jämtland

Om du vill åka på konferens under vinterns kalla månader är Jämtland ett perfekt val. Med snötäckta skidbackar och vinterskrud finns här många roliga aktiviteter att boka. Åker du istället under sommaren finns det roliga äventyr i vildmarken.

Jämtland är vida känt som en konferensdestination. Här finns många olika hotell och anläggningar att välja mellan. Alla erbjuder de olika paket och lokaler.

Wången Konferens

Wångens wärdshus är ett utmärkt val för dig som vill ha en välordnad konferens. Här finns såväl fint boende som ett flertal konferensrum och relaxavdelning. Wångens wärdshus ligger fem mil från de större städerna Åre och Östersund. Det innebär att det är enkelt att ta sig dit från alla delar av landet.

Wångens lokaler har fina utsikter över fjällvärlden. Konferensrummen har plats för upp till 40 personer och dessutom finns en aula för 100 personer. Aktiviteter som kan anordnas är bland annat trav, femkamp och en guidad historisk tur.

Cooperhill Mountain Lodge

Om du vill hålla konferens i Åre kan du boka in din grupp på Cooperhill Mountain Lodge. Detta femstjärniga designhotell håller till precis utanför Åre by och med gångavstånd till skidliftarna. Här kan du konferera med stil. På hotellet finns det fina rum att bo på. Dessutom har de nio välutrustade lokaler för konferenser som rymmer upp till 600 personer totalt.

Konferensanläggningen håller öppet året runt och det kan anordnas mängder av aktiviteter – allt från skidåkning till spa. Dessutom har Cooperhill riktigt bra restauranger och livemusik under kvällarna.

Åregården

Åregården är en annan anläggning som anordnar konferenser i Åres vackra omgivning. Här finns såväl boende som konferenslokaler med goda måltider inkluderade i priset. Frukost, lunch, middag och fika kan serveras till din grupp.

Hos Åregården kan du boka i grupper på upp till 120 personer. Det finns hela sex olika lokaler att välja mellan, allt beroende på om du har en stor eller liten grupp. I rummen finns all den utrustning som behövs. Bland annat ingår det projektor och duk, internet, block och pennor samt tilltugg.

Om du vill kombinera konferensen med aktiviteter kan Åregården vara behjälpliga med detta. Förutom den fantastiska skidåkningen i Årebergen finns det en massa annat att göra. Hotellet har en nyrenoverad bastuavdelning, en relaxlounge och fina sällskapsutrymmen gruppen kan umgås i mellan mötestimmarna.