Konferens i Norrbotten

Om du vill hålla en konferens i Norrbotten finns det många fina platser att välja på. Denna nordliga del av Sverige är perfekt för konferens under alla årstider. Dessutom kan konferensen kombineras med skidåkning eller andra vinteraktiviteter.

I Norrland ligger universitetsstaden Luleå och här är det många företag som håller konferens. Dessutom är det en populär stad att åka till i konferenssyfte.

Brändö Konferens

En plats att arrangera en konferens på är Brändö Konferens. Brändö erbjuder företag av alla storlekar konferenslokaler och stugor. Dessutom kan det arrangeras olika typer av aktiviteter. Det är perfekt om du vill kombinera konferensen med teambuilding och avslappning. Tävlingar och aktiviteter stärker sammanhållningen i teamet.

Brändö Konferens anläggning har fyra olika konferenslokaler med platser upp till 60 personer. Dessa är utrustade med allt du kan tänkas behöva. De kan även möbleras utefter hur du vill att deltagarna ska sitta i rummet. Brändö Konferens ligger vackert utanför Luleå och är enkelt att ta sig till. De håller dessutom öppet året runt.

Furunäset Hotell

Om du vill hålla en konferens på ett hotell i Norrbotten kan Furunäset hotell vara en tänkbar plats. Detta vackra hotell har en historisk miljö med en fin charm. Hotellet ligger längs med Piteåälven och har bra konferenslokaler.

Med stora, luftiga rum kan du ha en konferens med grupper på upp till 130 personer. De är dessutom välutrustade med allt från whiteboardtavlor till PC kanon. Furunäset har en kongressal med amfiesittning som rymmer 130 personer. Dessutom finns två nyrenoverade salar som rymmer 55 personer.

Furunäset hotell har olika konferenspaket som kan bokas. Då vet du exakt vad du får och en smidig vistelse kan arrangeras. Hotellet ordnar även aktiviteter för konferensgrupper. Därmed kan du och din grupp göra allt från historiska vandringar till att besöka glasbruk.

Kukkolaforsen Turist & Konferens

Om du vill bege dig ännu längre norrut för att hålla konferens kan du boka Kukkolaforsen Turist & Konferens. Kukkolaforsen ligger i Tornedalen på gränsen till Finland, precis vid Torneälven. Här får du och din grupp verkligen vara ifred för er konferens.

Kukkolaforsen Konferens erbjuder en riktig upplevelse och är perfekt för såväl möten som teambuilding. Vid den brusande Torneälven finns det aktiviteter såsom bastu och fiske. Dessutom kan ni ha kul under aktiviteter såsom forsränning och middag på älven.

För konferenser har Kukkolaforsen skräddarsydda paket att välja mellan. Det som ingår kan vara allt från boende och konferenslokaler till aktiviteter och flyg. Kukkolaforsen har fem stycken konferensrum med plats för allt från 15 till 50 personer. De har även en restaurang som kan användas för konferens med plats för 150 personer. Det ingår utrustning, fika och tilltugg under dagen, vilket skapar en bekväm och smidig konferens för alla inblandade.