Konferens i Härjedalen

När det kommer till bra konferenshotell kan du ibland hitta recensioner i Aftonbladets tidning. Några av de bättre hotellen för möten ligger i Härjedalen.

I Härjedalen finns nämligen bekväma och välutrustade hotell för konferenser som dessutom anordnar roliga aktiviteter för din grupp.

Ramundberget

Ett av de hotell i Härjedalen som anordnar konferenser är Ramundberget. Här finns det ett bekvämt boende för alla deltagare och fina konferenslokaler. Ramundberget ligger i vackra Funäsfjällen och tar emot både stora och små grupper.

Ramundberget har konferensrum för upp till 150 personer. Det finns olika rum, såväl delbara som stora lokaler. Med fönster från golv till tak blir det ett fantastiskt ljusinsläpp med fina utsikter. Alla konferensrum har Wifi, whiteboardtavlor, projektor, mikrofoner och annan viktig utrustning.

Det finns olika konferenspaket du kan boka. Dessutom finns flera restauranger med god mat att njuta av för såväl frukost, lunch och middag. Hotellet ligger precis vid skidbackarna vilket gör det enkelt att förena nytta med nöje.

Vid sidan av mötena är det dags för teambuilding. När du bokar hos Ramundberget kan du och din grupp bland annat njuta av gym, bastu, pool och en relaxavdelning.