Konferens i Halland

Halland är en bra destination för konferenser för dem som befinner sig i den sydvästra delen av landet. Här finns det fina konferensanläggningar att välja bland. Här huserar bland annat Hallands Nyheter, den lokala tidningen som tipsar om saker att göra under konferensveckan.

Åstad Vingård

Åstad Vingård är en konferensanläggning som hjälper dig arrangera en konferens för små och stora grupper. Deras moderna konferensrum är utrustade med alla bekvämligheter som behövs, allt i en inspirerande miljö.

Åstad Vingård är beläget nära såväl Falkenberg som Halmstad och håller öppet året runt. Du kan ha en konferens för antingen en eller flera dagar. Det serveras såväl lunch och brunch som fika.

Det finns dessutom aktiviteter såsom höghöjdsbana, zipline, 3-kamp och Fångarna på gården för teambuilding.

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell anordnar konferenser för grupper av alla storlekar. Här kan ni ha möten och teambuilding direkt vid havet. 14 konferenslokaler, fem grupprum samt ett helt konferenshus finns tillgängligt att hyra. Det stora konferenshuset rymmer hela 220 personer vilket är perfekt om du har en stor grupp.

Alla lokaler har den teknik som behövs, samt tilltugg och wifi. Här kan ni ha en enkel och problemfri konferens om alla viktiga ämnen. Det går dessutom att boka till hotellrum för längre konferenser.