Konferens i Dalarna

Dalarna är en bra destination för dig som vill åka på konferens norrut. Dalarna är snötäckt under vintern, med bra nedfarter för skidåkning. Dessutom finns det vacker natur med roliga aktiviteter även under sommaren. De flesta konferensanläggningar håller öppet året runt och det finns många valmöjligheter för såväl stora som små konferensgrupper.

Dalarna har dessutom en bra placering i landet. Oavsett vilken stad du bor i är det inte för långt att köra dit.

Wanbo

Wanbo i Dalarna erbjuder konferenser för dig som vill hålla en sådan i herrgårdsmiljö. Denna herrgård ligger fem mil från Borlänge och är därmed enkelt att ta sig till. I naturskön miljö kan du ha allt från möten till teambuilding.

Hos Wanbo finns det konferenslokaler med plats upp till 80 personer. Du kan alltså ta hit både en stor och liten grupp. Alla konferenslokaler har modern AV-teknik och whiteboardtavlor.

När det kommer till aktiviteter kan Wanbo ordna med allt från musikquiz efter middagen till 6-kamp och smaktävlingar med kocken. Hos Wanbo får din konferensgrupp verkligen spendera tid tillsammans.

Mora hotell

I vackra Mora finns Mora hotell som erbjuder såväl boende som konferenslokaler. Dessutom har hotellet restaurang med god mat och en spaavdelning att njuta av efter alla möten.

Här kan du hålla konferens i en harmonisk miljö. Mora hotell har fyra välutrustade konferenslokaler med plats från 12 till 180 personer. De flesta har dessutom en vacker utsikt över sjön Siljan. I utrustningen ingår bland annat whiteboard, projektor, mikrofon och konferensmaterial.

Bland de aktiviteter som erbjuds finns bland annat musikquiz, hundspann, öl-provning, spabehandlingar och mer. Hotellet erbjuder konferenspaket där du kan boka allt från boende och mat till lokaler och aktiviteter för ett bra pris.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *