Konferens i Uppland

För dig som vill ha en konferens nära storstäder såsom Uppsala och Stockholm passar en anläggning i Uppland bra. Då får dina deltagare enkelt att ta sig till konferensen vilket är extra viktigt för en dagkonferens.

Skytteholm Hotell & Konferens

Skytteholm är en vacker byggnad vid Mälarens strand på Ekerö och ger dig en härlig upplevelse. Hit tar det 30 minuter att köra från Stockholms centrum.

Skytteholm har fina övernattningsrum och ljusa konferenslokaler. Dessutom kan du få en konferensvärdinna som hjälper till under dagen. Det finns olika konferenslokaler varav den största rymmer hela 130 personer. Det finns även mindre lokaler samt grupprum att hyra. Alla lokaler är utrustade med den teknik som behövs, samt att de har god tillströmning av syre.

Skytteholm arrangerar allt som behövs och skräddarsyr konferensen efter dina önskemål. De bjuder även på mat och fika under dagen om det önskas.

Skytteholm arrangerar även aktiviteter så ni kan stärka teamkänslan och arbeta med teambuilding. De aktiviteter som finns är bland annat en nostalgitripp, svensk midsommar-tema, surströmmingsprovning, travrace, och teambuildingtävlingar där man tävlar i lag mot varandra. Helt enkelt det mesta för en lyckad konferens.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *