Konferens i Lappland

Lappland är det största landskapet i Sverige och här finns det höga berg och vacker natur att njuta av under din konferens. Mängder av fina möteslokaler blandas med fantastiska upplevelser ute i naturen under såväl sommar som vinter.

Hotell Laponia

Hotell Laponia ligger i Arvidsjaur, mitt i vackra Lappland. Här får du ett bekvämt boende i mysig miljö. Hotell Laponia är den näst största arrangören för hotell och konferens i Norrland. Hit kan du åka med både en stor och liten grupp. De gör allt för att du ska ha en perfekt upplevelse och bjuder på allt från konferensluncher och middagar till fika.

Hotell Laponia har ett stort antal konferenslokaler. Den stora lokalen kan ta emot hela 400 personer i en biosittning. Med hörselslinga, dataprojektor och andra bra funktioner är detta en utmärkt plats för den stora gruppen. Det finns även lokaler i andra typer av sittningar och för mindre grupper.

Hos Hotell Laponia finns också ett gediget program för aktiviteter, allt för att du ska kunna få din grupp att fokusera på teambuilding. Du kan boka allt från 5-kamp och isfiske till hundspannstur och skotersafari.

Malmfältens Logi & Konferens

Malmfältens Logi & Konferens ligger i Kiruna, på promenadavstånd från centrum. Här kan du få såväl logi som konferenslokaler för din grupp. Dessutom serveras det god mat i restaurangen till alla gäster.

Det finns ett flertal olika konferenslokaler för alla storlekar på grupper. Den största aulan rymmer hela 150 personer. Lokalerna har hörslingor, projektor och wifi.

Om du vill få med din grupp på aktiviteter finns det allt från skidåkning och hundspann till besök på Ishotellet, skoteråkning och forsränning. Detta är verkligen platsen för en fartfylld konferens.