Konferens i Västerbotten

Västerbotten är ett bra val för dig som vill hålla konferenser norrut i landet. Här finns närheten till stora städer såsom Umeå och Skellefteå. Dessutom finns det gott om konferensanläggningar mitt i städerna vilket lämpar sig bra för bekväma konferenser mitt i city.

Stiftsgården Skellefteå

För dig som vill hålla till nära Skellefteå finns Stiftsgården som alternativ. Stiftgårdens Konferens & Hotell är en herrgårdsidyll med närhet till stadens centrum. Här finns det bra valmöjligheter för konferenser och kickoffer.

I Stiftsgårdens historiska miljö finner du ett flertal konferenslokaler, de största rymmer hela 100 personer. Det serveras goda måltider under konferensen och det finns roliga aktiviteter att anordna.

Elite Hotell Mimer

Mitt i centrala Umeå finns Elite Hotell Mimer där det anordnas konferenser för stora och små grupper. Här finns vackra möteslokaler i en gammal skolbyggnad.

Elite Hotell Mimer har fyra konferenslokaler som rymmer mellan 2 till 200 personer. Dessutom finns det bekväma hotellrum om du kommer långväga.

Konferenslokalerna är alla utrustade med wifi, projektor, whiteboards, mikrofon, block, tilltugg och annat. Här kan du enkelt och smidigt hålla konferenser och viktiga affärsmöten utan att behöva ta dig utanför stadens gränser.