Konferens i Småland

Småland är det perfekta landskapet att hålla konferenser i. Med sin placering nere i syd är det inte allt för långa avstånd vare sig till Göteborg, Malmö eller Stockholm.

De flesta anläggningar som har konferenser håller öppet året runt. Sommaren är en extra fin tid med många utomhusaktiviteter som hör årstiden till.

Asa Herrgård

Asa Herrgård från 1793 är en riktig anrik anläggning att ha en konferens på. Här, i idylliska Småland, får man en upplevelse att minnas. Asa Herrgård ligger belägen på gränsen till det småländska höglandet vilket ger en fin natur.

Det finns många konferenslokaler att välja på. De har sittplatser för allt från 15 till 120 personer. Därmed passar Asa Herrgård perfekt för grupper av alla storlekar. Lokalerna är utrustade precis som sig bör, med modern teknik.

För att skapa en kul tid tillsammans har Asa Herrgård en mängd roliga aktiviteter som erbjuds. Under de intensiva dagarna kan du och ditt team delta i allt från femkamp och kräftfiske till kanotpaddling, vandringar, mysterier och svampplockning.

Wallby

Hos Wallby kan du hålla konferens i en inspirerande miljö mitt i Småland. Den magnifika byggnaden består även av hotellrum så att konferensdeltagare kan övernatta. Wallby Säteri ligger i Vetlanda, mitt ute i den vackra naturen.

Med idyllisk omgivning passar Wallby perfekt för en avkopplande konferens utan distraktioner. Den största lokalen tar emot upp emot hundra personer. Med projektor, block, och wifi är den perfekt utrustad. Det finns även mindre lokaler för upp till 20 personer.

Wallby arrangerar även aktiviteter för alla deltagare. Bland annat samarbetsövningar utomhus, lerduveskytte, matlagning med kockar, kräftfiske, tipspromenad och annat.

Fredensborgs Herrgård

Fredensborgs Herrgård är ännu en naturnära destination för konferenser i Småland. Här, nära vattnet kan deltagare finna lugn och ro och fokusera på möten och teambuilding.

Fredensborg ligger nära Vimmerby, alltså i norra delen av landskapet. Hit kan man enkelt ta sig med tåg från till exempel Stockholm, Linköping och Kalmar.

Hos Fredensborg får du en riktig upplevelse. Det finns vackra salonger för avslappning och stora lokaler för konferenser. Med 50 hotellrum och konferenslokaler för upp till 130 personer kan du anordna en stor konferens här. Det finns även grupprum för mindre grupper. I rummen finns allt från modern teknik som wifi och projektor till vatten och frukt.