Konferens i Södermanland

Om du vill hålla i en konferens nära Stockholm så är en konferens i Södermanlands landskap perfekt. Här finns det mängder av slott och konferenshotell där du ha ha konferenser i flera dagar. Att det dessutom är nära storstaden är attraktivt för alla deltagare.

Sundbyholms Slott

Sundbyholms slott är en fyrastjärnig resort som lockar till sig konferensdeltagare från hela landet. Omgiven av natur och en lång sandstrand är slottet beläget i en rogivande miljö.

Slottet är byggt på 1600-talet vilket märks i de vackra lokalerna. Här finns det en härlig atmosfär i såväl hotellrummen som i konferensrummen. Det finns sju konferenslokaler som är utrustade med den tekniska utrustning du behöver. Dessutom finns det tolv grupprum för mindre samtalsgrupper. I den största lokalen ryms det hela 280 deltagare. Därmed passar Sundbyholms slott bra för grupper av alla storlekar.

En stor matsal bjuder in till såväl mat under dagen samt fika. Det finns även riktigt många aktiviteter som höjer stämningen på konferensen. Dessutom stärker de teamkänslan i gruppen. De aktiviteter som finns är allt från golf och grillkväll till fågelskådning, dryckesprovning, chokladprovning, brännboll, dart, mordmysterier, musikquiz, mångkamp och kubb.