Konferens i Skåne

Om du vill ner till sydligaste Sverige för en konferens, då är Skåne ett alternativ. Bland slätter och vacker natur finner du ett stort antal anläggningar som arrangerar konferenser. Har har du nära till Sveriges tredje största stad Malmö. Skåne och alla dess konferensplatser är ett populärt alternativ att välja.

Kronovalls Vinslott

Om du vill ge dina konferensdeltagare en riktigt härlig upplevelse kan du boka Kronovalls vinslott för er konferens. Detta anrika slott arrangerar konferenser mitt ute på Österlen.

I den avslappnade miljön finns det fina lokaler och slottskockar som lagar god mat. Själva konferenslokalerna består av slottets praktfulla salonger. Det minsta rummet har tio sittplatser. Den största lokalen däremot har sittplatser för hela 150 personer. Rummen är utrustade med PC-kanon, wifi, block och mer.

Det arrangeras även aktiviteter av slottet. Här finns bland annat SPA och upplevelser ute i naturen för att arbeta på teambuildingen. Dryckesprovning, golf, lerduveskytte, chokladprovning och besök på vingård är aktiviteter som finns.

Elisefarm

Elisefarm är en gård i herrgårdsmiljö. Här finner du total avkoppling för din grupp och kan njuta av god mat och spa. Dessutom finns det allt från mysiga hotellrum till riktigt bra golf.

Elisefarm ligger mitt i Skåne och har 24 rum. De erbjuder olika konferenspaket beroende på hur lång din konferens är. Den största lokalen tar emot 170 personer och den minsta sex personer. Det finns teknisk utrustning såsom projektor, högtalare och mikrofoner.

Elisefarm arrangerar även aktiviteter för dig som vill jobba med team building. De aktiviteter som finns är allt från matlagning, kräftfiske och sjunga i kör till golf och mordmysterier.

Lydinge Resort

Lydinge resort ligger i Hyllinge i Skåne. Detta hotell har en fantastisk restaurang och arrangerar konferenser för grupper av alla storlekar. Den största konferenslokalen har sittplatser för 100 personer. Till konferenserna serveras det lunch, middag och fika.

De aktiviteter som kan arrangeras är golftränare, spela golf, fiske, tennis och matlagningskurs.

Clarion Hotel Malmö Live

Mitt i centrala Malmö finns konferenshotellet Clarion Hotel Malmö Live för dig som vill stanna i staden. Denna skyskrapa på 85 meter är ett landmärke som lockar till sig mängder av konferenser. Med fina hotellrum och stora konferenslokaler är detta ett populärt alternativ.

Hotellet ligger granne med Malmö Centralstation vilket innebär att det är enkelt att ta sig dit. Det finns en lyxig skybar att besöka efter mötesdagens slut.

Hotellet har en kongressal som rymmer hela 1 500 personer. Dessutom finns det elva stora mötesrum och 16 mindre mötesrum. Hit kan du komma oavsett hur stor eller liten din konferensgrupp är. Alla mötesrum är väl utrustade med teknisk hjälp och annat som behövs inför en konferens.

Det finns dessutom en restaurang som serverar mat och fika under dagen om det önskas.