Konferens i Östergötland

I Östergötland finns det många vackra ställen att hålla konferens på. Närheten till stora städer såsom Linköping och Norrköping gör detta landskap till en populär destination för konferenser. Dessutom finns det många arrangörer som gör din konferens till en minnesvärd upplevelse.

Storgården

Om du vill hålla i en konferens nära Linköping då kan Storgården vara ett bra val. Storgården ligger i Rimforsa och har plats för många deltagare.

Med sex konferensrum med plats för 2 till 100 personer behöver du inte oroa dig för din grupps storlek. Det finns dessutom ett vackert konferensrum utomhus att utnyttja under sommaren. Det bjuds på fika under dagen och i lokalerna finns det wifi, projektor, whiteboard och hörslinga. De olika konferenslokalerna har allt från biosittning till rundsittning.

Storgården har även ett stort utbud av aktiviteter att kombinera alla möten med. Bland annat finns det en stor relaxavdelning med massage och bastu. Dessutom kan du och din grupp köra terrängmaskiner, gå på chokladprovning, delta i dryckesprovningar och mer.

Vildmarkshotellet

Kolmården är en djurpark Expressen ofta skriver om. Här hittar du vildmarkshotellet som bjuder in grupper till konferens. Detta nyrenoverade hotell arrangerar allt från sovplatser till aktiviteter under konferensens dagar.

Konferenslokalerna på Vildmarkshotellet är något utöver det vanliga. Hit kan du ta en grupp som består av allt mellan 6 till 400 personer. Om du har en ännu större grupp erbjuds ni att hålla till i Delfinariumet som rymmer 1 800 personer.

Konferenslokalen Delfincenter har fönster mot delfinernas pool och rymmer 50 personer. De andra har bra ljusinsläpp och är modernt inredda. Alla lokaler är utsedda med alla de tekniska funktioner du kan tänkas vilja ha. Bland annat whiteboard, projektor, block, pennor, ljudsystem och TV.

För att kombinera konferensen med teambuilding och upplevelser kan Vildmarkshotellet anordna middagar, besök i djurparken, spa, lägereld och annat.

Söderköpings Brunn

Söderköpings Brunn har anor sedan 1700-talet men är idag en modern konferensanläggning. Här finner du en avkopplande plats för dina möten och teambuildingdagar.

Hos Söderköpings Brunn finns det gott om hotellrum. Dessutom finns det sex konferensrum och tio grupprum att använda. Alla konferensrum har whiteboard, wifi, projektor, block och annat som behövs. Dessutom ingår frukt och vatten. Konferensrummen tar emot upp till 200 personer, allt beroende på hur de möbleras.

Söderköpings Brunn arrangerar såväl konferenser och mat som aktiviteter. Under sommaren kan man kryssa på vackra Göta Kanal och upptäcka skärgården. Dessutom arrangerar de aktiviteter såsom golf, dryckesprovning, stadsvandring och uthyrning av kanot.