Konferens i Närke

I Närke finner du konferensanläggningar med närhet till Örebro. Här kan du ha konferenser på allt från små herrgårdar till stora cityhotell.

Elite Stora Hotellet Örebro

På Örebros stadshotell Elite Stora Hotellet kan du arrangera konferenser oavsett hur stor din grupp är. Detta hotell ligger centralt i staden vilket gör det enkelt för deltagarna att ta sig dit.

I de åtta konferenslokaler som finns har ni tillgång till den utrustning ni behöver för en lyckad konferens. Den största lokalen rymmer 300 sittande deltagare. För god mat under dagen bjuds det på kulinariska upplevelser i restaurangen.

De konferensaktiviteter som arrangeras är ostprovning, dryckesprovning och musikfrågetävling.

Hennickehammars Herrgård

I Värmlands djupa skogar finner du Hennickehammars herrgård som anordnar konferenser. Här kan dina deltagare övernatta för en konferens som sträcker sig över flera dagar.

Det finns fem konferenslokaler, varav den största rymmer 95 personer. Dessutom finns det sju mindre grupprum. Lokalerna är alla i de fantastiska rummen från 1700-talet inne i herrgården. Detta skapar en härlig och inspirerande miljö.

För att stärka teamkänslan arrangeras det en rad olika aktiviteter såsom lådbilsrally, roddbåtar, vedbastu, dryckesprovning, mordkväll, motoraktiviteter och avkoppling i relaxavdelningen.