Boka er konferens i Stockholm

Stockholm har ett stort utbud av hotell med konferensmöjligheter och konferensanläggningar. Vad som styr valet kan vara antalet deltagare, vilken teknik som krävs, om deltagarna ska övernatta på konferensanläggningen, om alla måltider ska förtäras på samma ställe eller om det ska vara nära flygplatsen eller citynära.

I huvudstaden finns möjlighet att hålla riktigt stora konferenser men också riktigt små möten. En av de största och mest moderna konferenslokalerna återfinns på Waterfront, kongresscentret beläget invid Centralstationen, där upp till 3 000 deltagare kan närvara. Här har man som arrangör också möjlighet att erbjuda övernattning även om inte alla får plats på hotellet intill utan man måste sprida ut sina deltagare över flera hotell. Vill du hellre ha en mer ombonad, klassisk miljö med historiska detaljer kan Strandvägen 7a vara ett trevligt alternativ. Här erbjuds kontor genom https://workaround.io/ av varierande storlek och man kan välja lokaler med eller andra företag. Strandvägen är en av Stockholms mest kända gator och du har nära till allt som staden har att erbjuda.

Många av Stockholms museer har konferenslokaler för uthyrning, bland andra nyrenoverade Stadsmuseet vid Slussen. Museerna har ofta en bra prisbild och varför inte passa på att ta del av det de har att erbjuda i form av kultur, historia, design etc.

Ibland vill man konferera i Stockholm utan att vara mitt i smeten. Man vill ha naturen nära och deltagarna kvar i huset. Då kan man titta på anläggningar som J Nacka Strand. Nära stan men ändå tillräckligt långt borta. Att ta med sig deltagarna på en kort båttur, från stadspulsen till gräsmattan invid hotellet, ger en känsla av ro och exklusivitet. Här erbjuds man övernattning med marin känsla, moderna konferenslokaler eller ombonade lokaler med mer än hundra år på nacken, god mat och havsutsikt.