3 bästa hotell i Stockholm

I samband med resor och konferenser är hotell den viktigaste knytpunkten. Ett bra boende är nämligen en av de viktigaste aspekterna som hjälper dig att njuta av din resa till fullo på alla sätt. För att välja hotell finns utöver priset flera faktorer att ta hänsyn till, inte minst bekvämlighet och läge. Härnäst presenteras Stockholms tre bästa hotell avseende dessa två sistnämnda aspekter, vilka är:

  • Grand Hôtel,
  • Nobis Hotel,
  • Hotel At Six.

Dessa femstjärniga hotell erbjuder maximal komfort och ett utmärkt läge. Det är de bästa hotellen i huvudstaden som inte hade varit möjligt utan all skötsel och underhåll bakom kulisserna, i stil med ledande fastighetsförvaltning med Nabo i spetsen. Utan tvekan är engagerad och proaktiv förvaltning nyckeln till exklusiva hotell.

1. Grand Hôtel Stockholm

Grand Hotel Stockholm är beläget i Stockholms centrum och är ett anrikt hotell byggt 1909. Denna åtta våningar höga byggnad har 278 trevliga rum. Här ingår en privat parkering och en presentbutik där du kan handla vad du vill. Hotellet har ett bra läge med närhet till en uppsjö av kultur, nöjen och restauranger som Stockholm erbjuder. Efter en upplevelserik dag kommer du koppla av i hotellrummet och blicka ut över en fantastisk utsikt över staden.

2. Nobis Hotel

Nobis Hotel invigdes 2010 och ligger i två eleganta 1800-talsbyggnader belägna på Norrmalmstorg, mitt i Stockholms största shoppingområdet. Det ligger på kort promenadavstånd från det populära nattklubbsområdet Stureplan och Dramatiska teatern. Själva hotellet erbjuder lyxiga rum med gratis WiFi. Alla rum har modern inredning och badrum i fullklädd marmor.

För träningsentusiaster har hotellet ett fitnesscenter med de senaste maskinerna, samt bastu och ångbad. På matväg finns restaurang Noi som serverar spännande rätter med influenser från hela Europa i en elegant miljö, designad av Wingårdhs arkitekter.

3. Hotel At Six

Detta stora hotell erbjuder ett bekvämt och lyxigt boende i Stockholms centrum. Den 12 våningar höga byggnaden innehåller 343 rum. Du kommer att ha gångavstånd till alla berömda platser i Stockholm som Kungliga Operan, Stockholm slott och Sergels torg. Med dess strategiska läge på 10 minuters gångavstånd från centralstationen och tunnelbanestationen är det idealiskt för konferenser och viktiga ärenden.

Hotel At Six erbjuder en mängd faciliteter, däribland finns spjälsängar, specialmat och en speciell meny för gäster med barn. Du kommer heller inte undan träningen för här finns självklart även ett gym.

Hotellrummen erbjuder en minibar och kylskåp med en fantastisk havsutsikt. Ytterligare bekvämligheter inkluderar Queen size-säng, bäddsoffor, två enkelsängar med dunkuddar, plyschbäddar samt vackra trägolv.