Konferens i Värmland

Om du befinner dig i Värmland och vill ha en konferens i dess djupa skogar finns det ett flertal olika alternativ. Här kan dina deltagare slippa storstadsbruset och jobba på teambuilding.

Selma Spa

Vackra Selma Spa är en anläggning där både återhämtning och konferens är möjligt. Selma Spa ligger i Sunne, nära dess skidbackar.

Hos Selma Spa finns det många konferenslokaler. Det största rymmer hela 400 personer vilket innebär att du kan anordna en stor konferens här. Selma Spa välkomnar dock konferenser av alla storlekar.

I konferensrummen finns det fritt wifi och andra tekniska funktioner såsom ljud, ljus, projektor och mörkläggningsgardiner. Alla konferensdeltagare får dessutom fri tillgång till spa:t, utomhus och gym.

Dömle Herrgård

Hos Dömle Herrgård kan du i en inspirerande miljö med anor från 1446 anordna en konferens. Herrgården är belägen i Deje, precis utanför Karlstad. Hos Dömle finns det lokaler som rymmer allt från 2 till 200 personer. Lokalerna har fiberuppkoppling, all nödvändig teknisk utrustning och fina, luftiga lokaler.

Hos Dömle finns aktiviteter för teambuilding och roliga upplevelser. Därmed kan ni skapa heldagar för såväl möten som avkoppling. Dömle erbjuder såväl endagskonferenser som längre sådana.

Scandic Winn

Scandic Winn är ett hotell med 199 rum som ligger precis i Karlstads centrum. Om du vill ta med din grupp på en stadskonferens så kan detta hotell vara ett bra val.

Här finns det konferenslokaler för såväl 2 som 200 personer. Alla rum och deras sittningar kan ordnas efter hur stor din grupp är. Det finns ett konferenscafé i hotellet som serverar fika under dagens gång.

Scandic Winn arrangerar mängder av konferensaktiviteter för att stärka teamet och skapa kul upplevelser. Bland annat arrangerar de chokladprovning, dryckesprovning av whisky, öl och vin, båtutflykter, lådbilsbygge och bordshockey. Dessutom finns det kanot- och kajakuthyrning, paintball, golf, fiske och mordmysterier att välja på. Helt enkelt något för alla smaker.